Stedentrips

Een stedentrip is altijd een goed idee! Met je partner een romantisch weekendje weg of met jouw beste vriend of vriendin een nieuwe stad ontdekken.

De keuze aan stedentrips is bij ons nooit heel groot, maar je kunt er daarom juist vanuit gaan dat onze inkopers de beste deal hebben gesloten voor jou! De meest luxe hotels voor de laagste prijzen of met vele gratis extra's. Ook selecteren wij steden waar je anders wellicht niet snel aan denkt, maar wel heel verrassend zijn, zoals bijvoorbeeld Tirana of Amman! Dat maakt het des te leuker!


..

Amman / 3, 4, 5 of 6 dagen / Jordanie

Stedentrip Amman

Exclusieve aanbieding, inclusief overnachting in 5-sterren hotelEen exclusief arrangement Amman, inclusief overnachting in het vijfsterren Regency Palace Hotel. Verken Amman op eigen gelegenheid. Kies voor een 3-, 4-, 5 of 6-daags arrangement en overnacht in stijl!Bij aankomst in Amman word je opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging en naar het hotel gebracht. De rest van je verblijf kun..
Prijzen vanaf
..

Liverpool / 3, 4 of 5 dagen / Verenigd Koninkrijk

Landrover experience Liverpool

Stedentrip met rondleiding Landrover fabriek in Liverpool, Verenigd KoninkrijkVanaf de Amsterdam vlieg je naar Liverpool van waar je naar het gekozen hotel zal gaan. Afhankelijk van de vluchttijden is het mogelijk deze dag de stad Liverpool te verkennen. De ‘manufacturing tour’ bij de Liverpool fabriek van Landrover is inclusief! Er is een maximum van 9 personen per tour. De dag en het..
Prijzen vanaf
Style in travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.