Landrover experience Liverpool

Intro

Stedentrip Liverpool inclusief rondleiding Landrover fabriek
3, 4 of 5-daags verblijf in het centrum van Liverpool inclusief vlucht, ontbijt, 1x rondleiding Landrover fabriek; bekijk de productie van A tot Z!

Deze Engelse stad staat met name bekend om haar getalenteerde voetbalclub, maar heeft ook zoveel meer te bieden! Wat dacht je van het oude havengebied, waarmee de stad sinds 2004 op de UNESCO werelderfgoedlijst staat? Of dé popband uit de jaren 60, de Beatles? Hun roots liggen in Liverpool en daar is de stad maar al te trots op! Liverpool is cultureel erg veelzijdig en is dan ook thuis voor veel concerten, theaters, kunsttentoonstellingen en musea. In Liverpool is er altijd wat te beleven: deze stad zit niet stil en blijft zich continue verder ontwikkelen op allerlei vlakken. Langzamerhand is Liverpool steden als London en Manchester steeds meer aan het opvolgen als toeristische trekpleister van de UK. Een bezoek aan deze stad zal je dus zeker niet teleurstellen!

Waarom deze reisdeal?

 • Retourvlucht Liverpool

 • Overnachtingen volgens gekozen reisduur

 • Ontbijt in de accommodatie

 • Verblijf in het centrum van Liverpool

 • Ontdek het havengebied van Liverpool

 • Inclusief de Manufacturing Tour door de Landrover fabriek!

Reisinformatie

Stedentrip met rondleiding Landrover fabriek in Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Vanaf de Amsterdam vlieg je naar Liverpool van waar je naar het gekozen hotel zal gaan. Afhankelijk van de vluchttijden is het mogelijk deze dag de stad Liverpool te verkennen.

De ‘manufacturing tour’ bij de Liverpool fabriek van Landrover is inclusief! Er is een maximum van 9 personen per tour. De dag en het tijdstip worden na boeking aan u doorgegeven. Je begint met een welkomstdrankje en korte introductie over de fabriek. Vervolgens loop je door de fabriek om het hele productieproces van de Range Rover Evoque en de Discovery Sport vanaf begin tot eind te bewonderen.

Wanneer de laatste dag van de (steden)trip is aangebroken ga je weer terug naar de luchthaven in Liverpool vanwaar de vlucht terug vliegt naar Amsterdam. Eenmaal thuis aangekomen kan je nog lang nagenieten met alle nieuwe indrukken die Engeland op je heeft achtergelaten!

Accommodatie

Hampton by Hilton Liverpool Centre

Bijzonderheden
Dit hotel in Liverpool ligt in het centrum van het winkel- en recreatiecomplex Liverpool ONE en biedt gemakkelijke toegang tot vervoersverbindingen en culturele bezienswaardigheden. Van moderne accommodaties tot tal van vergaderingen en evenementen, kunnen gasten gemakkelijk het meeste uit hun ervaring halen. Het Hilton Liverpool City Centre is gebouwd op de plek van het Old Customs House en heeft een gebogen ontwerp dat de meanderende rivier de Mersey vertegenwoordigt.

Aanvullende info

Vanafprijzen en beschikbaarheid

Verblijf in het 3-sterren hotel

 • 3-daagse reis | € 269,00
 • 4-daagse reis | € 299,00
 • 5-daagse reis | € 349,00

  De vanafprijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.


  Exclusief

  • € 2,50 calamiteitenfonds per boeking

  • € 35,00 boekingskosten

  • Eventuele toeristenbelasting ter plaatse te betalen

  • Aanvullende verzekeringen en extra's


  Vluchtinformatie
  Vertrek vanaf Amsterdam. Deze reisdeal is gebaseerd op de meest voordelige beschikbare vluchten.

  Vanaf Amsterdam vliegt u met EasyJet naar Liverpool. De vluchttijden worden na het boekingsproces met u gecommuniceerd. Het meest voorkomende schema is:
  - Heenreis vertrek in de ochtend of middag
  - Terugreis vertrek in de middag of avond

  Gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen van de luchtvaartmaatschappij en kunnen anders zijn dan hierboven gecommuniceerd.

  Handbagage is inbegrepen. Per luchtvaartmaatschappij zijn de afmetingen en het aantal kg verschillend. Bij EasyJet is standaard 10kg handbagage inbegrepen. Na 24 uur / boekingsbevestiging kunt u zelf nog bagage en extra's boeken via de luchtvaartmaatschappij. Hiervoor kunnen andere tarieven gelden. 
   
  Ruimbagage is niet standaard inbegrepen. Binnen 24 uur na boeking kunt u aangeven of u ruimbagage wenst bij te boeken. Na 24 uur / boekingsbevestiging kunt u zelf nog ruimbagage en extra's boeken via de luchtvaartmaatschappij. Hiervoor kunnen andere tarieven gelden.  Voorwaarden
  Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden specifiek geldend voor flash sales van toepassing: Zie voorwaarden                      
                           
  De touroperator is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.                          

  Na boekingsbevestiging door touroperator dient de volledige reissom per omgaande worden voldaan. Een definitieve boeking is niet annuleerbaar door de reiziger. Er gelden 100% kosten.

  Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up to date gehouden volgens de laatste prijswijzingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan de touroperator binnen 24 uur (te rekenen tijdens de officiële werkdagen) na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven zonder extra kosten. Vervolgens heeft de klant  72 uur de tijd (te rekenen tijdens de officiële werkdagen) om op het herziene aanbod te reageren. Indien de klant het aanbod niet aanvaard, zal de touroperator een ander aanbod voorzien die de klant tegemoet komt. Indien geen passende oplossing wordt gevonden, kan de klant de volledige reis kosteloos annuleren.

  De kamers in genoemde hotels worden vooraf ingekocht. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een hotel de beschikbaarheid van de hotelkamers niet tijdig of juist aan de touroperator doorgeeft. Tevens kan het voorkomen dat het hotel een update van de beschikbaarheid doorgeeft in avonden of weekenden. De touroperator is in deze gevallen niet in de mogelijkheid de beschikbare vertrekdata te wijzigen. Hierdoor is het mogelijk dat er een boeking wordt gemaakt, terwijl een hotel geen beschikbaarheid heeft. De touroperator zal bij een niet beschikbare kamer een gelijkwaardig alternatief doorgeven en/of de volgorde van de accommodaties aanpassen.

  Het reserveren van boeking gebeurt rechtstreeks bij Style in Travel. Alle vragen en klachten dienen rechtstreeks aan Style in Travel gericht te zijn. Het is belangrijk dat de bevestiging van Style in Travel goed bewaard wordt.
   

  Kaart

  Bestemming

  Verenigd Koninkrijk

  Het Verenigd Koninkrijk is een verrassend mooie bestemming bestaande uit Engeland, Wales, Noord-Ierland en Schotland. Spectaculaire uitzichten over de Noordzee en de Atlantische Oceaan worden afgewisseld door groene heuvels in het binnenland. Ontdek Pittoreske dorpjes, bezoek kastelen en luister naar Keltische muziek onder het genot van een lokale Whiskey. De interessante historie en Britse gezelligheid maken uw reis helemaal compleet!

  Prijzen

  Het geselecteerde kamer type is helaas niet beschikbaar. Maak opnieuw een keuze.